2006年12月28日 星期四

★一起想像台灣的未來:開展永續、健康、多元…的可能性


看看我們這一群人的能量集中在那些事務

12月17日, 我們,63 位來自於非營利組織,企業界,公部門,自由工作者,記者,律師,教師等聚集在劍潭的會議室,一起想像台灣的未來,探索各自或共同可以努力的方向。

Read more in English

這本二十二頁的討論紀錄以及7 個行動領域就是我們的熱情與責任的實證。我記得結束是有人說"我現在知道我不是唯一愛台灣的人,感覺真好!","Never stop imagine!永遠不要停止想像!","我不是珍珠,我只是串起珍珠的那條線"。

“ Never doubt that a small group of committed and thoughtful citizens can not change the world”“不要懷疑一小群有承諾,有想法的人不能改變世界” ~Margret Mead

台灣因為您的參與,串起希望、信任與新的連結,更堅定地走向明天。請你把這份分享傳給別人,開展我們的漣漪作用,開展我們的未來….

相闗資料:
慢慢看照片
所有的討論紀錄和行動方案
邀請您一起啟動永續健康的台灣
為什麼辦「一起啟動永續健康的台灣」開放空間會議



看看我們這一群人的能量集中在那些事務一起想像台灣的未來淑芳開場介紹四大原則一大法則我們的議程寫下想討論的主題
提出任何你想討論的議題我也要來發起宣佈主題大聲宣佈自己發給的主題選選看這麼多不同主題,我去參加那一些…隨時有多個不同小組在進行
聽跟說的人都很認真歡迎當蜜蜂、蝴蝶貼心的按摩美女小組繼續進行著聽跟說的人都很認真原則&法則海報
不拘形式地參與,專注的表情是一樣的聽跟說的人都很認真隨時有多個不同小組在進行在各小組裡說&聽有小朋友在真好!在各小組裡說&聽
想像台灣的未來ost, a set on Flickr.

on the 17th, 63 of us from all walks of life gathered to imagine what we can be and explore what we can do toward our desired future. 7 action arenas and this 22 paged report are the hard evidences of our passion and responsibilities. I remembered at the closing circle, some one said" I now know that I am not the only one loves Taiwan; I am not alone", "Never Stop imagine","I am not a pearl; I am the thread that string all the pearls together". As Margret Mead said" Never doubt that a small group of committed and thoughtful citizens can not change the world" . Your participation will weave hopes, trust and new connections and move us together toward the desired future. Please do share your experience and the report with others.Start the rippling effect- opening spaces and opening possibilities in Taiwan!!

運用OST於學習的地圖

活動照片

www.flickr.com

Facebook

Blog Archive